Van Trommel – Reijers Uitvaartzorg

Martine van Trommel – Reijers

Wanneer iemand komt te overlijden, is dat voor de directe omgeving een ingrijpende gebeurtenis. Mensen zijn ontredderd en onthand. Weten niet welke stappen het eerst gezet moeten worden.
Dat is het moment om mij in te schakelen.

Ik ben degene die ontzorgt op basis van RUST, VERTROUWEN, EMPATHIE en
DESKUNDIGHEID.

Uitvaartzorg met ruimte voor vragen, verdriet, angst en emotie.

Nadat men mij inschakelt, begeleid ik de familie, ik schep voorwaarden, ik ondersteun, neem taken uit handen en probeer anderzijds taken bij mensen te laten opdat zij bij het afscheidsproces betrokken blijven. Dit maakt deel uit van hun eerste fase van rouwverwerking.

Ik luister, geef passend advies, dring mij niet op, maar treed daadkrachtig op op essentiële momenten. De familie kan de organisatie volledig aan mij overlaten en blind op mij vertrouwen. Ik ben “onzichtbaar zichtbaar”.

Ik ben een “mensenmens”, heb dat altijd in mijn werk maar ook privé kunnen uitdragen. Ik besteed graag en goed aandacht aan zowel kinderen als volwassenen. Als directeur van basisscholen en als buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand (BABS) draait het om de mens en het verhaal. Daar horen vele momenten van vreugde bij, maar ook momenten van zorg en verdriet. De dood is daar onlosmakelijk mee verbonden. Door mijn jarenlange ervaring weet ik dat ik feilloos aanvoel wat mensen nodig hebben en welke rol ik daarin kan vervullen.

Men kan 24/7 een beroep op mij doen, ongeacht of men een uitvaartverzekering heeft of niet. Ik zorg ervoor dat alle betrokkenen na een intensieve periode kunnen spreken van een passend voor-GOED afscheid.

martine-van-trommel-reijers-uitvaartzorg-zutphen


vogels-vliegen-site-martine-van-trommel-uitvaartzorg-zutphen


24 uur per dag: 06-46626630